Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Vår städfirma utför billiga städningar med förmånlig garanti i Skellefteå. Om du är osäker på om det här med att anlita en städfirma är något för dig ger vi dig några starka skäl som vi tror ska övertyga dig:


Våra fönsterputsare är snabba, effektiva och professionella. Vi har med oss egna verktyg och rengöringsmedel för bästa resultat och era fönster, efter fönsterputsning, blir skinande rena.

Vi torkar även av fönsterbleck och karmar så det, efter att fönsterputsningen är avslutad, blir ett rent och fint helhetsintryck.


Vi är vana vid alla tänkbara arbetsförhållanden. Vi har lång erfarenhet av fönsterputsningen både privat och offentligt. Vi jobbar per timma och vår erfarenhet av arbete med fönsterputsningen är att ingen kund är den andra lik så vi omhändertar alltid alla kunder individuellt.


För att göra fönsterputsningen snabbare och effektivare kan ni välja att själva plocka bort blommor, växter och föremål från fönsterbänken samt gardiner som eventuellt försvårar fönsterputsningen eller öppnande av fönster. Eller så gör vi det utan besvär åt er!

Vi har med oss egna skrap och material för fönsterputsningen - ni behöver bara se till att det finns tillgång till vatten.


Vad vi behöver veta när ni gör er bokning:

Hur många fönster har ni Räkna per ruta.

Hur stora är fönsterna ungefär

Är det spröjs på era fönster Fast eller avtagbar

Behövs 2- eller 4-sidig puts

Behöver man stege för att nå vissa fönster Kan ni då hålla med stege

Har ni erfarenhet av hur många timmar det tagit att putsa fönsterna förut


Vi är billiga. Trots att vi städar mycket professionellt och effektivt är våra priser mycket låga. Inte nog med att våra priser är billiga, de är fasta också. Vi tar betalt efter ytan och inte efter arbetad tid. Du slipper oroa dig över att få en skyhög räkning när fakturan dimper ner i brevlådan. Dessutom kan du få 50 % rabatt på våra billiga priser med hjälp av det så kallade RUT-avdraget.

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Tack för att du kontaktade oss! Vi återkommer till dig så snart som möjligt.